Μητέρα διασώζει παπαγάλο από υπόγειο, κι αυτός γίνεται ο φύλακας του μωρού της

Κατηγορία

Κοινοποίηση

Οι ασυνήθιστες φιλίες μεταξύ ανθρώπων και ζώων είναι αξιοσημείωτες και μπορούν να μας γεμίσουν ελπίδα και ζεστασιά. Το 2021, μια γυναίκα με όνομα Stephanie Vito από την Πενσιλβανία, Αμερική, πραγματοποίησε μια πρωτοφανή διάσωση. Απελευθέρωσε έναν λευκό cockatoo με όνομα Feather που είχε κρατηθεί για 15 χρόνια σε ένα σκοτεινό υπόγειο μέσα σε ένα κλουβί. Ο Feather ήταν ήδη 53 ετών όταν διασώθηκε.

Αρχικά, η Stephanie σκόπευε να τον δώσει σε ένα καταφύγιο αφού του παρείχε τη φροντίδα που χρειαζόταν. Ωστόσο, ο cockatoo ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη νέα του οικογένεια και αποφασίστηκε να τον κρατήσουν. Ο Feather έδειξε αμοιβαία αγάπη και ενδιαφέρον για το μωρό της Stephanie, η οποία είχε μόλις γεννήσει μια κόρη με όνομα Sophia.

Η Stephanie αναφέρει: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Feather είχε μια αδυναμία για το μωρό μου και έτρεχε γρήγορα προς την κούνια για να κάνει αγκαλιές με την κόρη μου.” Ο παπαγάλος περνούσε πολύ χρόνο περιμένοντας το μωρό να ξυπνήσει και προσέχοντάς το όταν ήταν απασχολημένη η μητέρα του.

Η οικογένεια αποφάσισε να κρατήσει τον Feather λόγω του συναισθηματικού δεσίματος που αναπτύχθηκε μεταξύ του και του μωρού. Αναφέρει η Stephanie: “Αν τους χωρίζαμε, θα πέθαινε.” Ο Feather, ο οποίος είχε πάσχει από κατάθλιψη όταν βρέθηκε κλεισμένος στο κλουβί του, τώρα λατρεύει τη μικρή Sophia και τον κόσμο της.

Ο παπαγάλος και η μικρή κορούλα περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί, τρώγοντας το ίδιο φαγητό, παίζοντας κρυφτό και αγκαλιές. Ο Feather ακόμα καβαλάει τη Sophia όταν μαθαίνει να περπατά. Παρέα, παίζουν, χορεύουν και απολαμβάνουν την παρέα τους.

Η Stephanie έκανε στον αξιολάτρευτο cockatoo το καλύτερο δώρο προσφέροντας του μια θέση στο σπίτι όπου μεγάλωνε η κόρη της. Έτσι, ο Feather γίνεται ο φύλακας του μωρού της και δημιουργεί ένα υπέροχο και αξέχαστο δέσιμο με την οικογένειά του.

Μητέρα διασώζει παπαγάλο από υπόγειο, κι αυτός γίνεται ο φύλακας του μωρού της
Πηγή

Κοινοποίηση