Μια αγελάδα στην άγουσα – Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη των ζώων

Κατηγορία

Κοινοποίηση

Σε έναν κόσμο γεμάτο προκαταλήψεις και διαφορετικότητες, η Lola, ένα Αγγλικό Bulldog, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα προς μια πιο βουκολική ζωή. Τον Οκτώβριο, η μαμά της ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο η Lola βρισκόταν ανάμεσα σε ένα κοπάδι αγελάδες και απόλαυσε τη συντροφιά τους. Με την άσπρη με μαύρα σχέδια εμφάνισή της, η Lola έδειχνε σαν να ανήκει σε αυτό το μοναδικό cosplay. Ακόμη και όταν η μαμά της της επαναλάμβανε ότι δεν ήταν αγελάδα, η Lola δεν επείραζε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Πρόκειται για μια σκυλίτσα ανεξάρτητη και σύγχρονη, που μπορεί να επιτύχει ο,τιδήποτε θέλει – ακόμη και να ενσωματωθεί στην αγελαδο-κοινότητα. Το βίντεο γρήγορα έγινε viral όταν η μαμά της το μοιράστηκε στο TikTok, και η Lola εμφανίζεται υπερήφανη ανάμεσα στις αγελάδες, απαλλάσσοντας τα αυτιά της από τις μύγες. Η κηδεμόνας της προσπαθεί να την φέρει στα ίσα, αλλά η Lola με αυταπάρνηση δηλώνει: “Όσο συνεχίζεις να με ψαλιδίζεις τα φτερά, μαμά, εγώ παραμένω αγελάδα.” Οι αγελάδες φαίνονται άνετες και αποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας τους χωρίς προκαταλήψεις. Πολλοί αναγνώστες και οπαδοί του βίντεο συμφωνούν με τη Lola, όπως και η @ms.tea_zombie13, που υποστηρίζει το δικαίωμα της Lola να επιλέξει την ταυτότητά της.

Σε ένα διαφορετικό βίντεο, η Lola φαίνεται να πετάει πάνω από τα κοπάδια αγελάδων. Ο δεσμός που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της και των αγελάδων δεν είναι καθόλου έκπληξη. Και τα δύο ζώα είναι φιλικά και ευγενικά, με τους σκύλους να προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας στα υπόλοιπα ζώα κατά μήκος των αιώνων. Αυτές οι στιγμές, ευαίσθητες και αστείες, μας φωτίζουν τη μέρα και μας υπενθυμίζουν πόσο απλά θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ευχαριστούμε τη Lola που μας δείχνει ότι ακόμη και οι διαφορές δεν είναι εμπόδιο για μια αληθινή φιλία και αλληλεγγύη.
Πηγή

Κοινοποίηση